Élőben a Szolnok Cantú elleni BL-selejtezős visszavágója

Ma este 18:00-tól játssza a Cantú elleni BL-selejtezős visszavágóját a magyar bajnok Szolnoki Olaj KK - a találkozót élőben nézhetitek!

Mint ismert, a magyar bajnok Szolnoki Olaj KK csütörtök este mindössze egyetlen pontos, 69-68-as vereséget szenvedett az olasz MIA Red October Cantú otthonában a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének első mérkőzésén.

Maga a vereség mértéke és a találkozó menete is bizakodásra adhat okot a ma este 18:00-kor kezdődő, Tiszaligetben lejátszandó visszavágó előtt, amelynek az első összecsapás eredménye után most már egyértelmű esélyese a Szolnok. Dragan Alekszics együttese a középső két negyedben ugyan hátrányba került a jó kezdést követően, de Vojvoda Dávid az olaszok elleni vb-selejtezőt követően csütörtökön is kiválóan játszott, a hasznosan kosarazó Benke Szilárd mellé pedig a negyedik negyedben felnőtt az Andric-Milosevics duó is.

Az most is látszik már, hogy az idei Olaj sem lesz egyemberes Kendrick Perry távozása ellenére sem, és főleg a két irányítótól, Rowsey-tól és Airingtontól még sokkal több is várható a továbbiakban. Az olaszok az előzetes latolgatásoknak megfelelően az amerikai játékosaikra építettek, más alig jutott szóhoz mellettük, és bár lebecsülni természetesen nem szabad a nagymúltú itáliai alakulatot, az is látszódott, hogy verhető együttesről beszélhetünk esetükben - és ezúttal már a hazai pálya sem a Cantút segíti majd.

Az összecsapást a TV nem közvetíti, az Olaj TV azonban igen:

Hajrá Szolnok, hajrá magyar kosárlabda!

Fotó, Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus