Hanga pont nélkül zárt, mégis nyert a Laboral

Félidőben 14-gyel vezettek a hazaiak, de a nagyszünet után összekapta magát a baszk együttes és a Nocioni-Pleiss-Huertel trió vezérletével ledolgozták a hátrányt, majd az utolsó pillanatokban higgadtabbak voltak és megnyerték a hetedik hely szempontjából nagyon fontos találkozót. Honfitársunk ezúttal nem tudott igazán hasznos lenni.

Iberostar Tenerife - Laboral Kutxa 78-82

A spanyol bajnokság 28. fordulójában nagyon harciasan kezdett az Iberostar, a második negyedet különösen megnyomták, ezt 27-11-re nyerték meg, így tetemes előnnyel fordulhattak a második félidőre. Itt azonban feltámadt a Laboral és a Pleiss-Nocioni páros révén ledolgozták a hátrányt, majd a hajrában beindult Heurtel is, ráadásul San Emeterio is a legjobbkor szerzett pontokat, így az utolsó percekben megfordították a találkozót. Az utolsó perc sokáig tartott, de végül higgadtabban büntetőztek a baszkok.

Hanga Ádám csereként beállva bő 16 percet töltött a pályán, ez alatt négy mezőnykísérletéből egyszer sem tudott betalálni, elrontott még két büntetőt is, ez mellett két lepattanót, három gólpasszt, két kiharcolt és egy beütött személyi hibát rakott fel a statlapjára.

A Laboral ezzel a győzelemmel megtartotta a hetedik helyét, legközelebb jövő szombaton este 20:30-kor a Bilbaót látják vendégük.

A Tenerife legjobb dobói: English 21/9, Biviá 16/6, Richotti 12/3
A Laboral legjobb dobói: Heurtel 19/9, Pleiss 18, Nocioni 15/3

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus