Govensé a FIBA Europe Cup idei legjobb teljesítménye

A FIBA Europe Cup idei legjobb teljesítményét Govens Darrin produkálta - a Top10-ben van  Durázi Krisztofer és Kendrick Perry is!

A FIBA Europe Cup hivatalos honlapja összeállította a szezon eddigi 10 legjobb teljesítményét.

Az első helyen természetesen Govens Darrin Karpos Szokoli elleni parádéja állt - a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely honosított irányítója 29 pontos (4/8 dupla, 7/8 tripla), 8 pattanós, 11 gólpasszos, 3 szerzett és 1 eladott labdás produkciójával 45 VAL-t ért el összességében, és természetesen a hét játékosa is lett ezzel a harmadik fordulóban. Egyetlen VAL-lal maradt el egyébként minden idők legjobb teljesítményétől a sorozatban.

Govens produkciója a Szokoli ellen:

A Top10-be még két teljesítmény került magyar csapatból.

A nyolcadik pozícióban végzett Durázi Krisztofer, aki a Szokoli elleni visszavágón, az utolsó körben nyújtott kiemelkedőt - 21 pontos, 19 pattanós dupla-duplát jegyzett, de volt 1 szerzett labdája és 3 blokkja is, ami 35 VAL-t ért összességében, és ezzel a hatodik forduló MVP-jének választották a 19 esztendős szombathelyi játékost.

Durázi aznapi teljesítménye:

A kilencedik helyen pedig Kendrick Perry végzett ezen a Top10-es listán - a Szolnoki Olaj KK amerikai irányítója az ötödik körben, pont a Falco ellen 25 pontig (7/9 dupla, 2/2 tripla, 5/6 büntető), 8 pattanóig, 3-3 gólpasszig és szerzett labdáig jutott, és így 2 eladott labdájával együtt is 34 VAL-ja volt. Ebben a fordulóban is bekerült a forduló csapatába (egy körrel korábban ő volt az MVP).


Foto, Slide - fiba.com, Unger Tamás

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus