Hangát vinné a Real Madrid is

A Marca értesülései szerint Hanga Ádámot szeretné leigazolni a spanyolok kirakatcsapata, a Real Madrid.

A Marca számolt be arról, hogy a Brose Baskets Bamberg olasz magasembere, Nicolo Melli, illetve a jelenleg a UCAM Murciánál kölcsönben játszó, egyébként a Real Madridhoz tartozó Facundo Campazzo mellett a királyi gárda a Baskonia magyar ászát, Hanga Ádámot is vinné a csapathoz a következő idényre - Hangáról külön azt írják, hogy a játékstílusa kiválóan illene a madridi együttesbe.

A 2015-ös Euroliga-győztes jelenleg vezeti a spanyol bajnokságot, és egy kis vérfrissítésre készül - Hangáért külön lelépési pénzt nem kellene fizetniük, hiszen a magyar válogatott kiválóságának lejár a szerződése az idény végén.

Tavaly nyáron a Barcelonával már összeboronálták Hangát, akkor abból semmi nem lett, de mivel "ingyen" vihető lesz, így várhatóan a kontinens összes komolyabb csapata be fog érte jelentkezni. A nyár folyamán arról is volt szó, hogy tavalyi csapattársa, Jannisz Buruszisz leginkább őt vinné a Panathinaikoszhoz, ha lehetne választani, illetve az Anadolu Efesszel kapcsolatban is szóba került, mivel előző edzője, Velimir Perasovic odaigazolt az előző szezon után.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus